luni, 29 octombrie 2007

2500 Apartamente Expuse in Cluj la Targul CONDOMINIUM

De pe finzoom am preluat urmataorea stire cu privre la credite pentru apartamente.

FinZoom a fost "prezent" si la Cluj alaturi de organizatorii Condominium si publicul lor. Intr-o prima faza prezenta noastra s-a rezumat la catalogul evenimentului, insa succesul targului de la Cluj ne-a convins de importanta acestei zone, motiv pentru care ne-am facut deja planuri extinse pentru editia viitoare.

A doua editie a Targului de Apartamente "CONDOMINIUM 2007", desfasurata la Cluj Napoca, a polarizat atentia a peste 9.000 de vizitatori, clujeni sau din alte localitati transilvane, dar si din Bucuresti.

Cele 27 de companii expozante au stabilit timp de patru zile, in cadrul Targului, peste 4.000 de contacte cu potentiali cumparatori si au programat in perioada imediat urmatoare peste 1.000 de vizionari ale apartamentelor cu care au participat la expozitie.

Pro Active Business Communication si Plus Media, sunt doua companii specializate in relatii publice si organizarea de evenimente, targuri si expozitii, care activeaza pe piata romaneasca de peste 6 ani. Sub coordonarea acelorasi organizatori, se afla in pregatire Targul International de Apartamente CONDOMINIUM - Bucuresti si Salonul CONDOMINIUM-DECO, care se vor desfasura in perioada 18-21 octombrie 2007, la Sala Palatului din Bucuresti.


citeste mai mult pe finzoom